Så har det gått två veckor sen sist igen. Tiden bara rusar iväg. Helgen före påsk så åkte Roland ner till Stockholm. Dels hälsade han på Daniel och dels var han på SSRK:s funktionärsträff. Själv började jag städa i garaget på lördan för att sen fortsätta utomhus på altanen och även fixa lite i rabatten på söndagen. Måndag, tisdag och onsdagen hade jag tagit ledigt och fortsatte då städa inomhus. När onsdagen kom hade jag fortfarande inte hunnit igenom huset. Torsdag tog jag ledigt från städningen och jobbade på mitt vanliga jobb. På eftermiddagen åkte vi ut till stugan för att fira påsk.

Ett antal påskkärringar flög förbi men vi såg också nån som fått problem ….

”Drick inte och flyg” står det på skylten.

Påskhelgen bjöd på underbart väder och vi tog en träningsdag på annandag påsk. Vi tränade på täkterna vid herrgårn i Iggesund. Alla hundarna skötte sig utmärkt med några små anmärkningar.

Saga fastnar som vanligt på bild ”i farten” …

… medans man får fota labbarna i ”passivitetsträning”. Maggi ser ut att ha det bra i solen.

Sen blev det jobbvecka igen men på fredagen tog jag och Chatrin långlunch med hundarna. Dom två ”små” håller alltid igång men idag blev det extra kul då lekplatsen var en vattensamling i skogen. Maggi tyckte att det var dags för Vinna att ta sitt första bad …. (Fotograf är Chatrin)

I går, söndag, åkte jag och Ingela Olsson ner till Lidingö över dan. Vi åkte från Hudik 05:15 och var framme på Lidingö 08:20. Vi gjorde ett studiebesök på SSRK:s Workingtest för att se hur de hade fixat arrangemanget. SSRK Gävleborg har ju fått äran att arrangera årets unghundsderby och det kommer att bli ungefär lika många startande som på Lidingö. Det kändes lite konstigt att komma från barmark till snö … ja, det hade kommit ca 1 dm snö på lördagen. Mulet o kulet var det när vi kom fram …

.. men efter några timmar blev det en helt underbar vårdag.

Kl 18.30 var vi hemma i Hudik igen, trötta men nöjda med dagen.