Jag vet inte vart tiden och orken tar vägen. Ibland blir det bara inte ….. Kort sen sist så har Daniel flyttat till Lidingö under 6 veckor. Han praktiserar som servitör. Jag har givetvis hunnit med att hälsa på honom en helg. Måste ju se att allt är OK smiley …. och varför skulle det inte var det….

Till Idenor har människor vallfärdat på kvällarna för att titta på lappugglorna som valt att hålla till och jaga sork på täkterna bortanför skolan. Jag har också varit där nån kväll och lyckats fånga en av ugglorna på bild.


Eftersom vädrets makter varit med oss i vår så har vi så smått börjat jaktträna. Förra helgen fick vi besök av Karina o Saga. Som vanligt börjar vi med en kopp kaffe så att vi lungt och sansat kan planera träningen och att hundarna slappnar av.

Saga hann jag fånga på bild in action men labbarna var för snabba för mig. Antingen hann dom springa ur bild eller så blev bilderna suddiga så det får bli en bild där som sitter stilla.

I Dellångersån så samlas fåglarna. En eftermiddag så var dessa på besök. Ni ser väl alla tre …

Naturen är fantastisk, vilken kamoflagedräkt.

I fredags så tog jag bilen till jobbet och parkerade nere på Kattvikskajen. På den sidan fjärden är jag väldigt sällan så döm om min förvåning då jag upptäckte att soldäcket som Alliansen lovade bygga i hamnen är färdigt. Jag måste säga att det blev väldigt bra. Mycket trevligare att komma in med båt nu.

Grannarna har åkt till fjälls och vi har fått en hyresgäst – Vinna. Jag tror att både Maggi och Vinna tycker att det är jättebra. De ser jättelyckliga ut när de jagar varandra. Får de då dessutom tag på en pinne så är lyckan gjord. Då kan de hålla på hela promenaden.

Lite varm blir man ju så det är skönt att blöta magen …

Det spelar ingen roll om det är blött bara det finns en pinne

Kokki tittar på dom och undrar hur dom orkar

Här är hela gänget. Dom börjar bli riktigt bra fotomodeller.

Idag så gick vi en riktig långpromenad. Vi var nog ute i 1 tim 45 minuter. Det var så skönt även om det inte var samma värme som förra veckan. Maggi o Vinna fortsatte med sin kamp idag också.