Så har det gått en vecka igen. I fredags firade vi Roland som fyllde år. Ankbröst med apelsinsås och potatismos med västerbottensost stod på menyn. Inte helt fel. Vi tillbringade helgen i stugan. Under veckan har det givetvis blivit många promenader tillsammans med Chatrin och tollarna. På kvällarna har vi gått ”golfbanesvängen”. Det är lite tyngre att gå nu då det kommit lite mera snö. Hundarna struntar i att det är mera snö – dom gillar den här promenaden. Vissa dagar – som idag t ex – så har vi tagit långlunch och gått ca 1 timme i skogen. Idag såg det ut att bli en helt underbar dag – 5 grader kallt och sol. Men precis vid lunch så började det snöa – som tur var så kom det inte speciellt mycket snö. Vinna och Maggi är dom som håller igång mest. Snöpulning, pinnlek och jagalekar verkar dom gilla.

Full fart

Snöpul

Pinnlek

Är du här också?

”Puss på dig” … eller ”Passa dig, jag ska ha pinnen”

Jag tar väl en ny pinne

I söndags började lydnadskursen om. Jag och Maggi koncentrerade oss på att introducera ”rutan” och fortsatte med klass II hoppet. Både jag och Maggi var lite ringrostiga. Maggi fick för sig att tveka på mina kommandon och väntade för säkerhets skull på att jag sa kommandona två ggr. smiley Det här får vi jobba med…