Det var längsedan vi skrev här. Just nu ligger vi väldigt lågt med träning, det blir bara nån dirigering då och då och lite stoppsignal. Vi väntar på snö, för än så länge är det grönt och lerigt överallt… Tråkigt tycker vi alla.

Jag har fått börja vara med i stallet när lillmatte rider. Tidigare har jag fått sitta i bilen. Men det är nog bättre i bilen i alla fall, för shettisen som lillmatte rider läxar upp mig och bestämmer över mig. Det tycker jag INTE om, jag blir så liten och tycker att hon är läskig. I dag till råga på allt så tröttnade hon på att jag bara sprang runt och inte lyssnade så hon nafsade mig i örat… Då var det bara att lyssna på husse… Jag får inte ens leka med katterna i stallet, de bryr sig inte om mig.

I går var vi i skogen och busade. Då träffade vi en stoooor hanhund som var jättesnäll, till skillnad från vissa andra som har flugit på mig. Detta var en stor schäfer som såg ut som schäfrar gjorde förr. Vi lekte och jag betedde mig på rätt sätt. Matte var lite orolig eftersom jag har blivit påflugen av en annan labbehane helt oprovocerat, vilket resulterade i att jag har varit lite skeptisk till andra hanar ett tag. Speciellt okända hanar. Mina kompisar har det aldrig varit några problem med. Nu ska vi försöka träffa denna hunden igen.

Här är en bild från vår skogstur.

Just det jag, matte och lillmatte var med en förmiddag på älgjakt. Det var spännande trots att jag fick sitta i bilen på passivitets träning. Till mattes glädje så var jag tyst hela tiden. Här är en bild på mig och lillmatte innan vi gick ut på pass.

Ha de bra hälsar

Pablo med familj