Äntligen en lugn vecka. Den här veckan fanns ingenting inbokat – helt otroligt. Enda hundträningen blev på torsdagkväll då Maggi och Kokki gick med på promenad. Ginny var med husse i Saltvik. Vi passade på att träna dirigeringstecken. Både Maggi och Kokki tyckte det var jättekul. Vi körde höger/vänstertecken med och utan störning av markering och avslutade med linjetag med störning. Vad ska man säga ….. den här kvällen tog dom alla tecken. smiley

Helgen har vi tillbringat i stugan. En sista tur med båten blev det på lördagen. Då passade vi på att lägga nät också. 4 fina abborrar och 2 sikar blev fångsten. Helt perfekt för en middag. Båten togs upp – vilket är skönt för det brukar alltid bli i sista stund annars.

En sväng på stan hann vi också med. Snygg jacka till Danne och element till stugan (det börjar bli lite kallt) inhandlades.

Söndagen ägnade vi åt att spika panel i stugan.

Nu är det i stort sett bara kakel och listning som fattas.

Här är en bild på en avslappnad Ginny i gömslet på gåsjakten

Eftersom vi tog med oss en del av fångsten så tog vi Danne till hjälp med slakten. Han visade sig vara riktigt fingerfärdig. Eftersom tiden är knapp så blev det slakt i sent en kväll i mörkret … men det gick det också.