Vilken sommar .. varm och skön. Vi tog semester även från bloggandet. Här kommer en resume från sommaren.

Största delen av vår semester tillbringade vi i stugan i Saltvik. Maggi började löpa så vi tog semester från hundträningen också. Hundarna har bara fått vara gårdshundar. Vi har målat och spikat. Byggt en altan, satt in glasdörrar i uterummet och diverse annat. Fortfarande är det som en rörig byggarbetsplats.

En sväng på 4 dagar till Västerbotten hann vi också med. Första anhalten blev i Lycksele där vi hade 110 års fest och firade två jubilarer. Sen blev det två dagar i norrlandsstugan. Vi städade in oss, röjde gräs och städade ut oss. En kort sväng i skogen för att kolla om det fanns kvar några hjortron gjorde vi också. Sen åkte vi hem till Hudik igen.

Roland fick nys om att det fanns platser kvar i Öserström på jaktprovet så han ringde och kollade och fick starta. Det var så nära, så nära att det hade blivit ett förstapris. Helt otroligt eftersom han inte tränat nåt i sommar. Det blev i alla fall en nytändning så vi har efter det tränat en hel del. Både Ginny och Maggi ska starta på Norra Hälsingeprovet den 17 och 18 september. Håll tummarna.

Lydnasträningen för Maggi har också startat igen. Vi är anmälda till Järvsö den 25 september då vi ska försöka ta tredje ettan.

Jaktsäsongen har också börjat och vi fick följa med en kompis ut till Agön för att jaga, både sjöfågel och skogsfågel. Tyvärr så hade vi nästan ingen fågelkontakt alls. Desto mer svampkontakt. Vi plockade både gul kantarell och rödgul trumpetsvamp.

Semestern tog slut och vi var åter i vanliga rutinerna med jobbet. Senaste tiden har vi också jobbat mycket med anmälningar, katalog- o prislisteskrivande inför N:a hälsinglands jaktprov där vi båda är kommissarie var sin dag.

/Gunilla