I fredags fick vi besök av polarna. Deras husse och matte skulle ut på fest så då fick Neo och Humla festa hos oss i stället. Matte tog en kvällspromenad med oss allihopa. Det är lite kallt ute nu så det var skönt att komma in. Jag tror att Neo och Humla känner sig som hemma hos oss för när jag skulle lägga mig var alla mysplatser upptagna.

Humla tog min Bia-bädd…

Neo vräkte sig i Sacco-säcken …

Morsan, Kokki, tog den lediga soffhörnan.

Själv fick jag gå upp på övervåningen och lägga mig.

Husse och matte dom klättrar uppför väggarna och klistrar tapeter. Ska vara färdigt före jul säger dom.

Matte tycker att jag blivit tjock. Inte att undra på eftersom jag ska ha valpar. Morsan gör allt för att få ingång mig på promenaderna. Hon hoppar och skuttar och utmanar mig. Hon är sugen på bus men inte jag. Jag måste ju ta det lungt så att valparna inte behöver kastas omkring i magen. De behöver lugn och ro.

Nu väntar jag med spänning på vad tomten har med sig i säcken till mig …

/Ginny