I morse mådde jag inte bra. Kunde inte behålla maten och blev tvungen att kräkas flera gånger.

Jag trodde att jag skulle få skäll men matte bara log. Hon tror det är ett tecken på att jag ska ha valpar. Det är nu 3 och en halv vecka sen jag hade min date med Fabbe. Jag hoppas att det inte ska vara så här varje morgon ett tag framöver

Idag åkte vi ut och kollade i sommarstugan också. Plintar är satta för den utbyggnad som ska göras. Del av avlopp ingrävt under huset. Han som kör traktorn har fixat till en jättefin mur bakom huset. Det är ju fortfarande lerigt och kladdigt runt stugan och jag undrar hur det ska gå till våren när vi ska vara där. Matte måste ställa ut ett bad till oss och lära oss att torka tassarna innan vi går in. Det här kommer att bli jättekul.

Efter ”stugbesöket” åkte vi och vintrade båten. Själv satt jag i bilen, jag trivs bäst där och jag undrar om det inte är här som jag tänker föda ev valpar. Morsan, hon for runt som en tok och tyckte det var jättekul att springa. Helst hade hon nog velat att matte skulle kört lite apportering men det fanns nog inte tid till det idag. Det där med ”tok-springandet” har jag lagt av med. Jag tar det hellre lite lugnt. /Ginny