Idag var nåt på tok …

I morse var det inget regn utan en stor fullmåne och en stjärnklar himmel. Det var hääärligt. Dessutom klev matte upp och följde med på morgonpromenaden vilket hon aldrig brukar göra.

Annars var allt som vanligt. Husse och matte åkte iväg på jobbet och Danne stack iväg på skolan. Idag var en sån där dag när han slutar tidigt så det var han som fick ta ansvar för lunchpromenaden. Vi gick ner till ”hästhagen”. Där har inte varit hästar på flera år men vi kallar den så ändå. Jag vek nästan inte från Dannes sida eftesom jag kände att han hade levergodis i fickan. Morsan, däremot, hon drog iväg och ibland är det som att hon har proppar i öronen. Hon struntade först i att Danne ropade och när hon till sist kom så trodde hon ändå att hon skulle få godis. Men tji fick hon. Det borde hon veta att om man inte kommer direkt som dom ropar så får man inget godis.

Resten av dagen tillbringade jag i soffan. Där kurade jag ihop mig och myste.