Jag får sjunga som Björn Skifs:

Det regnar regnar
och molnen hänger så lågt att dom kan trilla ner
mm mmmm mmm mmm …

Matte och husse längtar efter sol – har jag förstått – men husse är tapper. Han kliver upp varje morgon före 05.00 och efter kaffet så tar han en långpromenad med mig och morsan. Skööönt.

För övrigt så känner jag mig ganska rofylld. Så här mysig har jag inte kännt mig på länge. Det kanske beror på min date som jag hade. Jag kan inte få nog av gos och jag älskar att krypa ner bredvid husse eller matte på kvällen. När matte kliar mig under magen så kan jag stå still hur länge som helst. Mmmm.

Morsan, Kokki, blev opererad för livmoderinflammation för en månad sedan. Hon har blivit som ung på nytt och lite knäpp tycker jag. På mornarna efter maten vill hon gärna att husse eller matte ska jobba med henne. Förut gick hon bara och la sig. Matte har sagt att hon ser fram emot våren då det blir ljusare och dom kan gå ut och träna apportering.