Nu ska ni få höra….

Jag trodde man skulle kunna välja själv i dessa moderna tider men där tog jag fel. Det var den tiden på året då jag brukar bli lite sugen på det motsatta könet. Jag försökte få gå ut ensam på kvällarna men det satte husse stopp för. Istället visade det sig att han redan hade sett ut en kavaljer åt mig (Fabbe). Lite sur blev jag allt.

Dom tussade ihop oss i hans hundgård och han var väldigt ”på”. Han sprätte runt som en tupp men jag tyckte att han var lite för hetsig så jag sa till på skarpen. Då lugnade han ner sig lite, efter ett tag blev han lite för lugn tyckte jag. Det spelade ingen roll hur mycket jag försökte fånga hans uppmärksamhet så ignorerade han mig. Han till och med gick upp och satte sig på trappan och väntade på att bli insläppt i huset. Då var den kvällen förstörd. Suck!

Till råga på allt så lämnade husse kvar mig hos min utsedde kavaljer. Men inte hjälpte det. Han var sur, han verkade inte alls bry sig om mig, men efter ett tag genomskådade jag honom. Han höll koll på mig ändå – han ville nog bara verka svårfångad eftersom jag skällde ut honom första kvällen.

Efter nån dag så släppte Fabbes husse ihop oss igen i hundgården. Då äntligen så visade Fabbe mig uppmärksamhet igen … men så enkelt ska han inte få det, tänkte jag. Jag ville ge igen och fräste ifrån och verkade ointresserad men Fabbe gav inte upp. Till slut tog han sin husse till hjälp som satte kopplet på mig så att jag skulle hålla mig lugn – och det gjorde jag….

En date till fick jag med honom. Han är väldigt stilig trots allt :-). Husse gjorde ett bra val. Jag spelade lite svårfångad då också men han genomskådade det. Vi hade riktigt trevligt en stund. Hans husse och matte satte sig i var sin trädgårdsstol och höll om oss och kliade oss på huvudena.

Nästa dag så kom husse och hämtade mig. Men jag och Fabbe hann lova varandra att vi ska träffas nästa höst och jaga tillsammans.

Här är Fabbe på jakt …