Hej allihopa

Tänkte berätta litegrann om mig så ni vet lite om mig innan ni läser vidare.

Jag föddes i Lidköping på skärtorsdagen 2005 tillsammans med ytterligare 4 häxor och en trollkarl. Vi beslöt att inte åka till Blåkulla utan vi stannade kvar i valplådan hos morsan, Kokki.

Här är jag 4 veckor gammal.

Morsan var utlånad till hennes uppfödare för att föda valpar och är allt var klart åkte vi till mitt blivande hem i Hudiksvall. Där har jag nu bott i 4 och ett halvt år. Det är helt OK.

Jag får mat och promenader varje dag och när det är som allra bäst tar husse med sig dummisar på promenaden. Gud vad jag ÄLSKAR att apportera!!! Det finns nästa inget som kan störa mig då. När husse tar fram bössan för att gå ut på jakt – då kan jag nästan inte bärga mig. Det är HÄFTIGT – Jag har lärt mig att man ska vara tyst och koncentrerad – då blir husse väldigt glad och jag får hämta fårglarna.

Så här ser jag ut idag.